Lad os samle det rette team af virksomhedskonsulenter til at hjælpe jer

Ønsker I grønne tal i stedet for røde, mangler I likviditet eller har de daglige opgaver taget overhånd? Skal virksomheden klargøres til ejerskifte, salgsmodnes eller mangler I en køreplan, rådgivning eller bare erfarne og eksterne øjne på strategien? Vores virksomhedskonsulenter står klar til at hjælpe. 

Virksomhedskonsulenter

Interim management

Mie Liv Consult blev etableret med ét fokus: at tilbyde professionel, uafhængig og midlertidig forretningsudvikling til virksomheder, som ser potentialet i, at 2+2= 5, og som erkender, at 4 øjne ser bedre og mere end 2. Vi tager udgangspunkt i forretningen og i tæt samarbejde lægger vi de sten, der fører hen mod jeres mål for virksomheden, såvel de korte som mere langsigtede. Vi arbejder ud fra en skræddersyede business case samt overbevisningen om, at investeringen i en midlertidig direktør skal give positivt afkast efter 1 til 3 år. Erfaringen viser, at allerede i løbet af processen manifesterer de første konkrete sidegevinster sig, f.eks. forbedret bundlinje og likviditet.

Mission

Vores mission er at være et forretningsudviklende, idégenerende og succesfuldt team af virksomhedskonsulenter, som rådgiver på baggrund af dokumenteret faglig og personlig erfaring. Vi er alle selv iværksættere/ejerledere og stiller med det stærkeste hold, sammensat ud fra din forretning og dens behov. Vi er, som konsulenter, uformelle og kalder vi vores arbejdsstil ”uformel professionel”. Vi tror også på, at kemien mellem jer og os er alfa og omega for succes.

Visionen er at være virksomheden, som kunderne ringer til, når de i en periode har brug for en midlertidig ledelse i form af en CEO, HR- eller organisationsmedarbejder, salgsdirektør, marketingdirektør eller økonomidirektør. Og det uanset periode (kortere eller længere) og antal timer pr. uge (deltids eller fuldtids).

Vision

Vores team interim

Vi tror på team- og samarbejde som det vigtigste element mod SUCCES, og derfor arbejder vi sammen med den lokale ledelse om vækst og forretningsudvikling. Vi støtter usynligt og uformelt frem mod de definerede slutmål – og det med hver vores unikke kompetencer og erfaring. Vores rådgivere består af dedikerede seniorkonsulenter på direktørniveau med stor og solid erfaring, og vi medbringer egen sekretær/administrativt personale. Vores mål er at optimere og kompetenceudvikle virksomhederne netop dér, hvor behovet er størst – og det uanset virksomhedens størrelse. Vi skræddersyr altid vores løsning til virksomhedens vision, mission og mål.
Virksomhedskonsulenter CFO

Mie Liv Hansen

CEO, Stifter og konsulent

Stifter af Mie Liv Consult. Interim inden for rekruttering, projekt- og økonomiledelse. 

Virksomhedskonsulenter CEO

Per Andersen

Konsulent

Stifter af Mazift: Per`s hovedområder er interim ledelse, udarbejdelse af virksomhedsstrategi med fokus på salg/vækst og økonomi samt generationskifte

Konsulent, CMO

Rikke Søborg

Konsulent

Stifter af bureau Balama. Interim inden for marketing, kommunikation, branding og SoMe

Konsulent, PA

Naya Sigrun Hansen

konsulent

Interim/deltid som PA ift. hjemmesider i WordPress og engelsk kommunikation.

Virksomhedskonsulenter HR

Jette Mølholm

Konsulent

Stifter af Funding2learn. Interim inden for HR, kompetenceløft  og organisationsudvikling og hjælper virksomheder med at få del i støttemidler til finansiering af udviklingsaktiviteter.

Konsulent, SALG

Gry Henckel

konsulent

Interim inden for SoMe, salg og kommunikation. 

Slide

"Mie has the right skills to move a project forward. She knows how to motivate and set goals for her co-workers. She is a skilled professional in accounting and financial processes. The work stream she leads delivered work on time and with high quality.
I learned to know Mie when she was stream lead on a Danish ERP project. It was a fresh installation of Unit4 Business World, replacing several existing financial systems. The costumer was a large Danish entrepreneur group. Mie was stream lead finance for the customer. Her stream responsibilities were to ensure that all group companies harmonized their financial processes whenever possible. And that the designed ERP solution fulfilled the group. I was hired by Unit4 Denmark and was Mie’s counterpart on the supplier side. I participated on the project for six months in 2017.

I can highly recommend Mie. She has proven she can lead a work stream that must balance requirements from many stakeholders and prepare employees for change and new routines."

Ingvar Leikvoll
ERP Consultant
Slide

"I worked with Mie for a little more than a year when she was hired in as a consultant to fullfill the role as an interim Finance Manager. Mie stepped in at a very difficult time but handled the situation perfect and used her personal skills and experience to coach and manage the employees in the accounting department. I was quite impressed how she connected with the team and showed the way.

Further Mie performed task related to closing procedures, year-end and other accounting and payroll related areas and she demonstrated that she effectively were able to do "hands on" activities.

On the personal level I really enjoyed working together with Mie. She always was open and honest about herself and her opions. I can give Mie my best recommendations"

Michael Grue
Vice President Finance
Slide

"Jeg skulle bruge to nye medarbejdere ret akut, og på rekordtid hjalp Mie mig med 9 mulige kandidater, hvoraf jeg fik ansat 2, hele seance tog blot 14 dage fra vi havde kontakt til kontrakter var underskrevet. Mie satte sig rigtig godt ind i, hvilke profiler jeg søgte og de mulige kandidater jeg blev præsenteret for, var alle kandidater jeg kunne have ansat. De to nye medarbejder er nu startet og er faldet rigtig godt ind i teamet. Jeg har ved at få hjælp af Mie kunne spare rigtig meget tid, ved at have et begrænset felt at skulle tage stilling til og kan kun anbefale Mies ekspertise."

Allan Klarskov
Indehaver Kvik Køkken Køge
Slide

"Jette Mølholm fra Funding2Learn har bistået os i udviklingen af vores platform for kompetenceudvikling. Jettes juridiske baggrund, store viden og erfaring har været givtig i udviklingen af i vores nye aktiviteter og har i den grad skabt værdi for os.

Jette er en effektiv sparringspartner, der lynhurtigt analyserede vores behov, udarbejdede en løsning og hjalp os med at komme videre! Jette har endvidere givet os adgang til hendes store netværk, hvorfor vi varmt kan anbefale Jette v/Funding2Learn som leverandør og som samarbejdspartner."

Tina Kepka
Direktør, Jurainstituttet
Slide

"Min situation var den, at jeg som solo selvstændig havde brug for sparring omkring strategi og markedsføring.

Mie var hurtig til at sætte sig ind i min hverdag og min virksomhed. Med ugentlige opgaver, mål og opfølgning fik jeg helt ny energi og perspektiv på min virksomhed. Jeg fik konkrete tips til at optimere min LinkedIn profil, korrekturlæsning af hjemmesiden, samt stillet de helt rigtige spørgsmål der satte gang i refleksion og effektiviserede nogle arbejdsgange.

Jeg kan på det varmeste anbefale Mie som rådgiver, da hun sørger for at der holdes fokus, så vi når det ønskede mål. Samtidig kommer hun med en super god energi der giver det hele et ekstra løft.."

Eva Stenbryggen
Grafisk designer
Slide

" Jeg investerede i et forløb hos Mie, da jeg manglede sparring i forhold til min erhvervsmæssige fremtid. Skulle jeg fortsætte som selvstændig fotograf, starte et andet spændende iværksætterprojekt op eller finde mig et lønmodtagerjob? Vi var under forløbet omkring min karriere ”so far”. Hvad har været godt/skidt som lønmodtager og selvstændig, og i fællesskab fandt vi den røde tråd. Hvad er det der giver mig energi?

Mie bad mig i første omgang om at opdatere mit CV og lave en fiktiv ansøgning, udelukkende for at jeg kunne få sat ord på, hvad jeg var god til, hvad jeg drømte om, og ikke mindst, hvad jeg kunne bidrage med i en evt. fremtidig ansættelse. Ville jeg ansætte mig selv?

Vi arbejdede med værdier, mål i livet, behov for likviditet og fleksibilitet, og ikke mindst med min fordom om, at det at være selvstændig ikke er et rigtigt job…. En følelse jeg altid har kæmpet med. Til trods for, at jeg gennem tiden har startet, drevet og solgt flere succesfulde virksomheder, har det for mig aldrig været noget specielt at starte en virksomhed, skønt min fornuft siger mig, at det for mange mennesker kræver overvindelse, mod og specielle kundskaber. Ikke noget der er alle forundt.

Jeg arbejdede med mit personlige brand, sendte ”rigtige” jobansøgninger, var til jobsamtaler og blev sågar tilbudt et job, men endte med at konkludere, at livet som selvstændig nu ikke er så tosset endda, og pt. er det det, der driver mig og giver mig energi. Energien burde være drivkraften for os alle.

Jeg kan VARMT anbefale Mie, hvis du også har brug for at blive presset lidt ud af komfortzonen, finde dit talent og ikke mindst få hjælp til at indse, at kun DU selv kan designe og skabe arbejdsglæden.

Af hjertet TAK, Mie. Jeg er mere klar end nogen siden til at give den gas. Du kan bare dit kram #powerwoman."

Tine Tietgen
Fotograf
previous arrow
next arrow