Team interim - fordi 2 hjerner tænker bedre end 1

Interim manager

Mie Liv Consult

Mie Liv Consult blev etableret med ét fokus: at tilbyde professionel og uafhængig rådgivning til virksomheder som ser mulighederne i, at 2+2 er 5 kombineret med, at 4 øjne ser bedre end 2.

Vi tager udgangspunkt i dig og din virksomhed og i tæt samarbejde lægger vi de sten, der fører hen mod dine mål for virksomheden, såvel de korte som mere langsigtede.

Vi arbejder ud fra konkrete business cases samt overbevisningen om, at investeringen i en interim direktør giver positivt afkast efter 1 til 3 år, men erfaringen viser, at allerede i løbet af processen vil de første konkrete resultater kunne ses på bundlinjen.

Mission

Vores mission er at være et udviklende, nærværende og idéudviklende konsulentteam, som er erfarne og ”mærker efter” som de eksternt tilknyttede konsulenter, vi er og ønsker at være. Vi stiller altid med det stærkeste og bedste team. Vi er, som mennesker, uformelle, derfor kalder vi vores arbejdsstil ”uformel professionel”. Vi tror også på, at kemien mellem os og den lokale ledelse er alfa omega for virksomhedens succes.

Visionen er at være virksomheden, som kunderne ringer til, når de i en periode har brug for en
administrerende direktør, HR- og organisationsmedarbejder, salgsdirektør, marketingdirektør eller økonomidirektør. 

Og det uanset periode (kortere eller længere) og antal timer pr. uge (deltids eller fuldtids).

Vision

Vores team interim

Vi tror også på, at teamarbejde er det vigtigste element på vejen mod SUCCES for din virksomhed, og derfor foregår vores arbejde sammen med den lokale ledelse ift. vækst og forretningsudvikling, og vi støtter dig usynligt og uformelt frem mod de definerede slutmål – og det med hver vores unikke kompetencer og erfaring. 

Vores Task Force består derfor af dedikerede seniorkonsulenter på direktørniveau og med hver vores kerneområder. Vi har ingen juniorer tilknyttet, men derimod stor og solid erfaring med at medbringe egne sekretærer og administrativt personale, som aktivt støtter vores arbejde i virksomheden fra dag 1.

Vores mål er at optimere og udvikle virksomhederne netop dér, hvor behovet er størst – og det uanset virksomhedens størrelse. Vi skræddersyr derfor altid vores løsning til din/virksomhedens vision, mission og mål.

Interim CFO

Mie Liv Hansen

CEO, Stifter og konsulent

Stifter af Mie Liv Consult. Interim inden for rekruttering, projekt- og økonomiledelse. 

Interim CEO

Per Andersen

Konsulent

Stifter af Mazift: Per`s hovedområder er interim ledelse, udarbejdelse af virksomhedsstrategi med fokus på salg/vækst og økonomi samt generationskifte

Interim CMO

Rikke Søborg

Konsulent

Stifter af bureau Balama. Interim inden for marketing, kommunikation, branding og SoMe

Interim konsulent

Naya Sigrun Hansen

konsulent

Interim/deltid som PA ift. hjemmesider i WordPress og engelsk kommunikation.

Interim HR

Jette Mølholm

Konsulent

Stifter af Funding2learn. Interim inden for HR, kompetenceløft  og organisationsudvikling og hjælper virksomheder med at få del i støttemidler til finansiering af udviklingsaktiviteter.

Gry Henckel

konsulent

Interim inden for SoMe, salg og kommunikation. 

Slide

"Mie has the right skills to move a project forward. She knows how to motivate and set goals for her co-workers. She is a skilled professional in accounting and financial processes. The work stream she leads delivered work on time and with high quality.
I learned to know Mie when she was stream lead on a Danish ERP project. It was a fresh installation of Unit4 Business World, replacing several existing financial systems. The costumer was a large Danish entrepreneur group. Mie was stream lead finance for the customer. Her stream responsibilities were to ensure that all group companies harmonized their financial processes whenever possible. And that the designed ERP solution fulfilled the group. I was hired by Unit4 Denmark and was Mie’s counterpart on the supplier side. I participated on the project for six months in 2017.

I can highly recommend Mie. She has proven she can lead a work stream that must balance requirements from many stakeholders and prepare employees for change and new routines."

Ingvar Leikvoll
ERP Consultant
Slide

"I worked with Mie for a little more than a year when she was hired in as a consultant to fullfill the role as an interim Finance Manager. Mie stepped in at a very difficult time but handled the situation perfect and used her personal skills and experience to coach and manage the employees in the accounting department. I was quite impressed how she connected with the team and showed the way.

Further Mie performed task related to closing procedures, year-end and other accounting and payroll related areas and she demonstrated that she effectively were able to do "hands on" activities.

On the personal level I really enjoyed working together with Mie. She always was open and honest about herself and her opions. I can give Mie my best recommendations"

Michael Grue
Vice President Finance
Slide

"Jeg skulle bruge to nye medarbejdere ret akut, og på rekordtid hjalp Mie mig med 9 mulige kandidater, hvoraf jeg fik ansat 2, hele seance tog blot 14 dage fra vi havde kontakt til kontrakter var underskrevet. Mie satte sig rigtig godt ind i, hvilke profiler jeg søgte og de mulige kandidater jeg blev præsenteret for, var alle kandidater jeg kunne have ansat. De to nye medarbejder er nu startet og er faldet rigtig godt ind i teamet. Jeg har ved at få hjælp af Mie kunne spare rigtig meget tid, ved at have et begrænset felt at skulle tage stilling til og kan kun anbefale Mies ekspertise."

Allan Klarskov
Indehaver Kvik Køkken Køge
Slide

"Jette Mølholm fra Funding2Learn har bistået os i udviklingen af vores platform for kompetenceudvikling. Jettes juridiske baggrund, store viden og erfaring har været givtig i udviklingen af i vores nye aktiviteter og har i den grad skabt værdi for os.

Jette er en effektiv sparringspartner, der lynhurtigt analyserede vores behov, udarbejdede en løsning og hjalp os med at komme videre! Jette har endvidere givet os adgang til hendes store netværk, hvorfor vi varmt kan anbefale Jette v/Funding2Learn som leverandør og som samarbejdspartner."

Tina Kepka
Direktør, Jurainstituttet
Slide

"Min situation var den, at jeg som solo selvstændig havde brug for sparring omkring strategi og markedsføring.

Mie var hurtig til at sætte sig ind i min hverdag og min virksomhed. Med ugentlige opgaver, mål og opfølgning fik jeg helt ny energi og perspektiv på min virksomhed. Jeg fik konkrete tips til at optimere min LinkedIn profil, korrekturlæsning af hjemmesiden, samt stillet de helt rigtige spørgsmål der satte gang i refleksion og effektiviserede nogle arbejdsgange.

Jeg kan på det varmeste anbefale Mie som rådgiver, da hun sørger for at der holdes fokus, så vi når det ønskede mål. Samtidig kommer hun med en super god energi der giver det hele et ekstra løft.."

Eva Stenbryggen
Grafisk designer
Slide

" Jeg investerede i et forløb hos Mie, da jeg manglede sparring i forhold til min erhvervsmæssige fremtid. Skulle jeg fortsætte som selvstændig fotograf, starte et andet spændende iværksætterprojekt op eller finde mig et lønmodtagerjob? Vi var under forløbet omkring min karriere ”so far”. Hvad har været godt/skidt som lønmodtager og selvstændig, og i fællesskab fandt vi den røde tråd. Hvad er det der giver mig energi?

Mie bad mig i første omgang om at opdatere mit CV og lave en fiktiv ansøgning, udelukkende for at jeg kunne få sat ord på, hvad jeg var god til, hvad jeg drømte om, og ikke mindst, hvad jeg kunne bidrage med i en evt. fremtidig ansættelse. Ville jeg ansætte mig selv?

Vi arbejdede med værdier, mål i livet, behov for likviditet og fleksibilitet, og ikke mindst med min fordom om, at det at være selvstændig ikke er et rigtigt job…. En følelse jeg altid har kæmpet med. Til trods for, at jeg gennem tiden har startet, drevet og solgt flere succesfulde virksomheder, har det for mig aldrig været noget specielt at starte en virksomhed, skønt min fornuft siger mig, at det for mange mennesker kræver overvindelse, mod og specielle kundskaber. Ikke noget der er alle forundt.

Jeg arbejdede med mit personlige brand, sendte ”rigtige” jobansøgninger, var til jobsamtaler og blev sågar tilbudt et job, men endte med at konkludere, at livet som selvstændig nu ikke er så tosset endda, og pt. er det det, der driver mig og giver mig energi. Energien burde være drivkraften for os alle.

Jeg kan VARMT anbefale Mie, hvis du også har brug for at blive presset lidt ud af komfortzonen, finde dit talent og ikke mindst få hjælp til at indse, at kun DU selv kan designe og skabe arbejdsglæden.

Af hjertet TAK, Mie. Jeg er mere klar end nogen siden til at give den gas. Du kan bare dit kram #powerwoman."

Tine Tietgen
Fotograf
previous arrow
next arrow